Antena 3 CNN Politică Constanţa. 628.000 de persoane sunt aşteptate să îşi aleagă reprezentanţii

Constanţa. 628.000 de persoane sunt aşteptate să îşi aleagă reprezentanţii

<font color=red>Constanţa.</font> 628.000 de persoane sunt aşteptate să îşi aleagă reprezentanţii
01 Iun 2008   •   08:30

Procesul electoral a început dis-de-dimineaţă şi la Constanţa. Până la deschiderea propriu-zisă a votului, la Constanţa nu au fost semnalate incidente grave, însă au apărut câteva probleme. În faţa secţiilor de votare, membrii Birourilor Electorale au aşteptat cuminţi sosirea preşedinţilor ca să poată să desigileze uşile încăperilor unde îşi vor petrece întreaga zi.

Au fost verificate şi sigilate urnele, au fost desigilate ştampilele şi buletinele de vot, în unele cazuri cu ustensile demne de epoca de piatră.

Nici nu au apucat să se deschidă secţiile de votare pentru electori, că au şi apărut primele probleme. La Biroul Electoral Municipal, prima sesizare a fost primită puţin după ora şase. Preşedintele unui birou a reclamat prezenţa unui banner electoral în apropierea secţiei.

628.000 de persoane cu drept de vot din judeţul Constanţa sunt aşteptate la urne pentru a-şi alege reprezentanţii care vor conduce destinele judeţului, oraşelor şi comunelor în următorii patru ani. Au fost înfiinţate 503 secţii de votare, dintre care 190 în municipiul Constanţa, acolo unde vor vota aproximativ 280.000 de cetăţeni.

Antena3


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close