Antena 3 CNN Politică Consilierul prezidenţial Cristian Preda: Banc electoral cu Radu Duda, Crin Antonescu şi Dinu Patriciu

Consilierul prezidenţial Cristian Preda: Banc electoral cu Radu Duda, Crin Antonescu şi Dinu Patriciu

Consilierul prezidenţial Cristian Preda: Banc electoral cu Radu Duda, Crin Antonescu şi Dinu Patriciu
09 Apr 2009   •   15:26

PDL a început campania pentru denigrarea contracandidaţilor preşedintelui Traian Băsescu. Candidat pe listele PD-L la europarlamentare, consilierul prezidenţial Cristian Preda a postat pe blogul său un banc în care se face referire la candidatura principelui Radu Duda şi a cea a liberalului Crin Antonescu, autodeclarat monarhist.

?Deşi nici n-a apucat încă să-şi anunţe oficial candidatura, Alteţa Sa Radu Duda a născut un banc"?, notează Cristian Preda pe blogul personal.
"Un ascultător întreabă la Radio Erevan: Ce e mai greu? Ca Radu Duda să convingă electoratul monarhist că Margareta poate fi soţie de preşedinte, sau ca Antonescu să convingă electoratul liberal că el e adevăratul monarhist? Răspuns: Nu mai insistaţi, dle Patriciu!" scrie Preda.
Principele Radu al României îşi va anunţa astăzi candidatura la preşedinţia României în prezenţa Principesei Margareta şi "a celor care vor să susţină candidatura", potrivit unui comunicat de presă emis de casa regală.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close