Antena 3 CNN Politică Consiliera cu "legea rezonanţei" făcea declaraţii delirante şi lângă şefii PDL

Consiliera cu "legea rezonanţei" făcea declaraţii delirante şi lângă şefii PDL

cretu.JPG
Foto: VideoNews
11 Sep 2015   •   00:01

În timp ce Primăria Capitalei este blocată şi nu mai poate face plăţi către salariaţi, după ce Primarul General Sorin Oprescu şi directorul economic al Primăriei au fost arestaţi, o consilieră din primărie a anunţat că face o conferinţă despre... legea atracţiei universale.

 
Simona Creţu este consilier general al municipiului Bucureşti şi a încercat să explice, în ediţia de joi a emisiunii "Se întâmplă în România", cum a reuşit dânsa, prin intermediul legii rezonanţei, să aducă în realitate arestarea lui Sorin Oprescu.

Nu a foarte foarte greu, a trebuit să planteze 168.000 de copaci, pentru că Universul lucrează mult mai repede cu oamenii care se implică la acest nivel şi să treacă ideea pe hârtie, de unde Universul a preluat-o şi a transformat-o în realitate. 

Dacă vi se pare că este ceva în neregulă în fraza de mai sus, ascultaţi declaraţia doamnei Creţu.
 
Prestaţia doamnei Creţu a fost comentată în ediţia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ocazie cu care am aflat şi cine este doamna Simona Creţu şi alături de cine a crescut dânsa în politica din România, dar şi câteva din iniţiativele sale, plecate de la Burebista, Decebal şi dacii.
 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close