Antena 3 CNN Politică Consilier prezidenţial, "antena" lui Traian Băsescu pe lângă Victoria Nuland la Washington

Consilier prezidenţial, "antena" lui Traian Băsescu pe lângă Victoria Nuland la Washington

fota.jpg
Foto: Agerpres
04 Oct 2014   •   14:16
Unul dintre consilierii lui Traian Băsescu ar fi promovat mesajul dur al secretarului de stat american Victoria Nuland, în varianta anti-Ponta, scrie Jurnalul Naţional
 
Iulian Fota a fost prezent la forumul la care Nuland a lansat atacul dur la adresa unor lideri europeni. 
 
O altă prezenţă demnă de consemnat la acelaşi eveniment, controversatul oficial maghiar Zsolt Nemeth, care a lansat mai multe atacuri anti-româneşti. 

Asistenta secretarului de stat pentru Europa - Eurasia, Victoria Nuland, a fost invitată să susţină principala expunere la panelul cu tema ''Relansarea atlantismului în Europa Centrală: pericole şi posibilităţi".
 
Alături de Nuland s-au aflat ca vorbitori secundari Iulian Fota, consilierul pentru securitate naţională la preşedinţia României şi Szolt Nemeth, şeful comisiei de politică externă a parlamentului de la Budapesta.
 
Rezultă că ''traducerea'' mesajului oficialului american în varianta exclusiv anti-Ponta a fost transmisă la Bucureşti de ''antena'' lui Băsescu, prezenţă activă la eveniment., scrie Jurnalul Naţional.
 
Reacţia promptă de respingere a criticilor transparente la adresa regimului antidemocratic al lui Viktor Orban a fost asigurată de Nemeth Szolt, binecunoscut şi pentru acţiunile şi declaraţiile agresive la adresa României.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close