Antena 3 CNN Politică Conservatorii participă pe liste proprii la alegerile din 2012. Piedone, reconfirmat în fruntea PC Bucureşti

Conservatorii participă pe liste proprii la alegerile din 2012. Piedone, reconfirmat în fruntea PC Bucureşti

Conservatorii participă pe liste proprii la alegerile din 2012. Piedone, reconfirmat în fruntea PC Bucureşti
16 Sep 2010   •   20:30

Conservatorii vor participa la alegerile locale din 2012 pe liste proprii, fără social-democraţi. Anunţul a fost făcut joi de către preşedintele PC, Daniel Constantin, în cadrul Congresului organizaţiei din Capitală. La acelaşi Congres, Cristian Popescu Piedone a fost reconfirmat ca preşedinte al filialei Bucureşti a Partidului Conservator.

Conservatorii susţin că au luat decizia de a candida pe liste separate la alegerile din 2012 fiindcă este timpul ca o altă generaţie de politicieni să guverneze ţara.

Reconfirmat în fruntea conservatorilor bucureşteni, Cristian Popescu Piedone a declarat că această organizaţie va reprezenta un exemplu pentru celelalte organizaţii din ţară.

Preşedintele conservatorilor bucureşteni a tras, totodată, un semnal de alarmă cu privire la pericolul pe care-l reprezintă PD-L pentru viitorul ţării, lucru confirmat şi de preşedintele partidului, Daniel Constantin.

La rândul lor, ceilalţi membri ai Partidului Conservator au declarat că vor face tot ce la stă în puteri, astfel încât în 2012, formaţiunea să obţină un rezultat cât mai bun la alegeri.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close