Antena 3 CNN Politică Confruntare în direct între Gelu Vişan şi Răzvan Dumitrescu

Confruntare în direct între Gelu Vişan şi Răzvan Dumitrescu

Confruntare în direct între Gelu Vişan şi Răzvan Dumitrescu
Foto: Videonews
07 Apr 2011   •   21:55

Dezbatere aprinsă, în cadrul emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, pe tema bărbatului decedat în fața unuia din spitalele închise de Ministerul Sănătății. Deputatul PDL Gelu Vişan s-a arătat nemulțumit de modul în care Antena 3 a prezentat cazul și a intrat în conflict cu moderatorul Răzvan Dumitrescu.

Democrat-liberalul acuză atât emisiunea "Subiectiv", cât şi întregul post Antena 3 de faptul informează fals cetăţenii, întrucât spitalul la care ar fi trebuit să ajungă bărbatul nu avea secţiile autorizate pentru a-l trata.

Indignat de încercările lui Vişan de a transmite responsabilitatea mai departe, Răzvan Dumitrescu se sprijină de biroul PDL-istului, lăsând impresia acestuia că ar fi dat cu pumnul în masă.

Moderatorul explică într-un final că gestul nu a fost unul violent, întrucât în caz contrar ar fi sărit paharele de pe masă.

Un bărbat a murit în faţa spitalului din Bălceşti, Vâlcea, unitate desfiinţată la începutul lunii aprilie. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost transportat cu maşina personală a unui vecin dintr-o localitate aflată la 50 de kilometri de Bălceşti.

 




×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close