Antena 3 CNN Politică Coaliţia o susţine necondiţionat pe Macovei

Coaliţia o susţine necondiţionat pe Macovei

Coaliţia o susţine necondiţionat pe Macovei
13 Feb 2007   •   16:57

Liberalii le-ar fi cerut democraţilor să iasă public cu o declaraţie de susţinere a Cabinetului Tăriceanu, în schimbul voturilor pe care senatorii liberali le vor da contra moţiunii iniţate de Opoziţiei. Cel puţin asta spun surse din interiorul Alianţei, citate de Mediafax. Surse care adaugă faptul că PD ar fi refuzat propunerea. Oficial, şi liberalii şi democraţii neagă informaţia.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, liberalii ar fi condiţionat la şedinţa de luni seara a Alianţei votul împotriva moţiunii Macovei, de o declaraţie de susţinere a Cabinetului Tăriceanu. Liderii PD au refuzat, acceptând însă ca, în şedinţele Alianţei, să recunoască dacă şeful statului are sau nu dreptate în criticile sale. Informaţia este infirmată, oficial, atât de către liberali, cât şi de democraţi.

Atât vicepreşedintele PNL, Crin Antonescu, cât şi vicepreşedintele democrat, Ioan Oltean, susţin că liberalii nu au pus niciun fel de condiţii pentru a vota marţi împotriva moţiunii iniţiate de conservatori la adresa Monicăi Macovei. Ambii lideri confirmă că s-a vorbit despre o declaraţie publică de sprijin pentru Cabinetul Tăriceanu, fără nicio legătură însă, spun ei, cu votul din senat.

Antena 3

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close