Antena 3 CNN Politică Ciucă și-a lansat oficial cartea „În slujba țării”: „În Armată, când încerci să te impui prin forță, nu reușești”

Ciucă și-a lansat oficial cartea „În slujba țării”: „În Armată, când încerci să te impui prin forță, nu reușești”

nicolae ciuca (2)
de A.S.    |    08 Sep 2024   •   15:14

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a lansat cartea „În slujba țării” duminică, la Cetate, alături de Mircea Dinescu. Cei doi au pregătit mâncăruri tradiționale din Oltenia, au ascultat muzică lăutărească și au discutat despre capitolele din volumul lui Ciucă. Acesta a subliniat autenticitatea experiențelor descrise în carte și a vorbit despre cariera sa militară, explicând importanța conexiunii umane pentru a obține succesul: „Trebuie să îi simți pe oameni și ei trebuie să te simtă. Fără simțirea asta reciprocă, nu se face nimic în viață”.

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea „În slujba țării” în localitatea Cetate din județul Dolj, alături de scriitorul Mircea Dinescu, în cadrul emisiunii „Poezie și Delicatețuri” difuzată la Prima TV.

„Este prima dată în istoria omenirii când un soldat fruntaș prezintă cartea unui general (...) Primul capitol - Viața mea așa cum a fost. Popasuri biografice... este nemaipomenită, este un fel de compasiune, iubirea și admirația pentru femeile din Oltenia. Acest capitol nu poate fi scris de cineva din afară”, a spus Mircea Dinescu la începutul emisiunii.

„Trăirea de acolo nu poate fi decât din trăire”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Ciucă a împărtășit și faptul că și-a cunoscut soția în urmă cu 41 de ani.

Dinescu a menționat că volumul include și povești despre mâncare, în timp ce Ciucă a scos o pâine din țest, comentând: „E unsă cu roșie pe deasupra, se vede”. El a adăugat: „Știți ce se mai punea în țest? Frunză de nuc”.

Dinescu a subliniat că, dintre cei care candidează la Președinția României, Ciucă are o meserie.

„În Armată, când încerci să te impui prin forță, nu reușești să obții... Trebuie să îi simți pe oameni și ei trebuie să te simtă. Fără simțirea asta reciprocă, nu se face nimic în viață”, a afirmat Ciucă.

În continuare, cei doi au pregătit mai multe legume și carne de pui pe grătar.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close