Antena 3 CNN Politică Ciucă îi răspunde lui Ciolacu la ironiile despre candidatura sa: „Înseamnă că undeva deranjează”

Ciucă îi răspunde lui Ciolacu la ironiile despre candidatura sa: „Înseamnă că undeva deranjează”

marcel ciolacu nicolae ciuca inquam photos octav ganea
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. | Sursă foto: Inquam Photos - Octav Ganea
de Ioana Coman    |    17 Iul 2024   •   15:48

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacționat, miercuri, la ironiile premierului Marcel Ciolacu privind anunțul candidaturii sale la alegerile prezidențiale. „Înseamnă că undeva deranjează”, a afirmat liderul liberalilor.

Nicolae Ciucă a fost întrebat despre atacurile şi ironiile liderilor PSD la adesa candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

„Asta înseamnă că undeva deranjează şi faptul că au început deja aceste ironii care sunt nesemnificative, sunt chestii mici pentru mine, nu este prima dată, nu este nici ultima dată, ca atare orice astfel de abordare este una din care trebuie să înţelegem că a început campania şi competiţia electorală, motiv pentru care mergem înainte”, a spus liderul PNL.

El a precizat că urmează ca în perioada imediat următoare să meargă să se întâlnească cu electoratul, cu primarii, cu aleşii locali, cu consilierii judeţeni, locali, cu conducerile filialelor, şi urmează ca formalizarea acestei decizii să aibă loc la Consiliul Naţional.

Întrebat când ar urma să meargă în teritoriu, Ciucă a spus: ”Cât de curând, chiar şi săptămâna aceasta”.

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat ironic, marți, după ce Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale de la Washington.

 „Și eu când l-am văzut prima oară am crezut că s-a înscris la conferința democraților pentru înlocuirea președintelui Biden”, a mai adăugat Ciolacu.

Întrebat când își va anunța candidatura la prezidențiale, având în vedere că liderul PNL a făcut deja acest anunț, premierul a afirmat: „Cu certitudine nu când mă duc la Washington”.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close