Antena 3 CNN Politică Ciucă, după ce i-a fost criticată cartea: „Pentru mine e un semn că eu contez în ecuaţia prezidenţială”

Ciucă, după ce i-a fost criticată cartea: „Pentru mine e un semn că eu contez în ecuaţia prezidenţială”

panou cu cartea lui nicolae ciuca
Nicolae Ciucă spune că nu se aşteaptă să primească vreun premiu pentru literatură. FOTO: Inquam Photos/ George Călin
de Bianca Chirilă    |    04 Sep 2024   •   22:35

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri seară, că volumul pe care l-a scris nu este un bestseller şi nu se aşteaptă să primească vreun premiu pentru literatură, el explicând că este vorba despre viaţa sa personală, pentru a se prezenta publicului.

„În momentul de faţă, pentru că nu a existat alt motiv cu care să atace competitorul, a existat această chestiune. Cartea nu a vrut să fie un bestseller, nu mă aştept la un premiu pentru literatură, pentru că nu despre asta este vorba”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri seară, la TVR Info.

Preşedintele PNL a afirmat că volumul pe care urmează să îl lanseze este „o mărturie şi o mărturisire”.


 
„Este o mărturie şi o mărturisire. Am fost militar şi prea puţin cunoscut în spaţiul public. Puţină lume, membrii PNL au spus «dom'le, trebuie să vă cunoaştem cumva» şi am luat această decizie, iar în carte se găseşte viaţa mea aşa cum am trăit-o, de la momentele în care am reuşit să mai am amintiri, până în zilele de astăzi, ceea ce este o chestiune normală, nu e nimic deosebit”, a precizat Ciucă.
 
Liderul liberalilor a adăugat că faptul că toată lumea vorbeşte despre cartea sa îi dovedeşte că el contează în ecuaţia prezidenţială.
 
„Pentru că s-au luat de mine, pentru mine e un semn că într-adevăr contez în ecuaţia prezidenţială”, a subliniat Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: PNL carte Nicolae Ciucă
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close