Antena 3 CNN Politică Ciucă nu renunță la candidatură: „S-a încercat să se manipuleze opinia publică, dar mergem mai departe”

Ciucă nu renunță la candidatură: „S-a încercat să se manipuleze opinia publică, dar mergem mai departe”

nicolae ciuca
Nicolae Ciucă spune că „s-a ajuns prea departe”. FOTO: Inquam Photos/ George Călin
de Bianca Chirilă    |    09 Sep 2024   •   13:12

Liderul Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni, la Sebeş, în ceea ce priveşte candidatura sa la prezidenţiale din partea PNL că merge mai departe „fără niciun fel de problemă”.

„În toată această vâltoare, am văzut, de ştiri induse, s-a încercat să se manipuleze într-un anumit fel opinia publică, ceea ce pot să înţeleg că face parte din jocul politic. Dar s-a ajuns prea departe. Noi nu am vorbit despre niciun candidat al vreunui partid că nu ar fi cel care urmează să se angajeze formal în candidatură. Şi atunci, noi ne vedem de drumul nostru, mergem mai departe fără niciun fel de problemă”, a răspuns Nicolae Ciucă la întrebarea unui jurnalist dacă rămâne candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale.

În altă ordine de idei, Nicolae Ciucă nu a răspuns la întrebarea adresată de un alt jurnalist referitoare la media pe care a avut-o la examenul de Bacalaureat.

„Nu intru la concurenţă cu nimeni pe trecut. Haideţi să vedem ce facem în viitor”, a spus liderul PNL.

Nicolae Ciucă a participat, luni, la Sebeş, la deschiderea anului şcolar la Liceul Tehnologic. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close