Antena 3 CNN Politică Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: „De un singur lucru mă tem, să nu rămânem la guvernare la mila PSD”

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: „De un singur lucru mă tem, să nu rămânem la guvernare la mila PSD”

ciprian ciucu
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a ținut un discurs la Consiliul Naţional al PNL sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu
de R.M.    |    15 Sep 2024   •   15:36

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că PSD este adversarul PNL. În opinia lui, Nicolae Ciucă ar fi „cel mai bun” candidat pentru alegerile prezidențiale.

„PSD este adversarul PNL. Dacă ar putea, ne-ar vrea morţi şi îngropaţi. (...) Ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare între momentul Sinaia şi momentul de acum a fost - doar aşa - o deviaţiune tactică, dar vedeţi că suntem singuri şi am rămas singuri, aşa cum am reuşit atunci în cele mai importante alegeri din acest an, cele pentru preşedintele României şi vin alegerile pentru Parlament.

Dar, după ce vor trece toate aceste alegeri, un singur lucru vreau, de un singur lucru mă tem efectiv şi nu vreau să se întâmple: să nu rămânem la guvernare la mila PSD, să nu rămânem la guvernare la cheremul PSD sau fiind pe locul PSD, indiferent de rezultat, din punctul meu de vedere, eu aş alege întotdeauna cu dragă inimă opoziţia”, a afirmat Ciucu.

El a mai adăugat că cel mai bun scenariu pentru PNL şi România este ca Nicolae Ciucă să fie preşedintele ţării.

„Am analizat toate scenariile posibile pentru PNL şi pentru România şi este evident că cel mai bun scenariu pentru noi acum este ca să câştigăm Preşedinţia României, ca preşedintele Nicolae Ciucă să fie preşedinte României. Dacă ne gândim la alt viitor mai bun pentru noi, în opoziţie sau altfel, în alte construcţii nu-l văd, decât cu Nicolae Ciucă preşedinte.

Mă uit la cum a decurs până acum această campanie, precampania electorală şi parcă trăim într-o lume a absurdului, o lume în care trebuie să explici evidentul: de ce Nicolae Ciucă este de departe cel mai bun candidat, pentru că, cel puţin pentru mine, este evident”, a menţionat Ciucu.

Totodată, edilul a mai subliniat că „singurul candidat care este capabil să ia decizii în acest context, este calificat să ia decizii şi a demonstrat faptul că slujeşte cu adevărat această ţară este Nicolae Ciucă” și a spus că liberalii trebuie să iasă în stradă.

„Avem nevoie de România sigură, ancorată în NATO, avem nevoie de un parteneriat solid cu Statele Unite. Nicolae Ciucă este un patriot, este respectat pe plan internaţional şi este garanţia stabilităţii ţării noastre, este un lider capabil să răspundă ferm provocărilor pe care Rusia le aduce cu războiul pe care ni l-a adus la graniţă, este un om onest, care nu se lasă prins în scandaluri, aşa cum s-a văzut şi îşi respectă cuvântul dat în faţa românilor”, a mai spus Ciucu. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close