Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Toate partidele vor o soluționare rapidă a calendarului electoral. Joi avem coaliție

Ciolacu: Toate partidele vor o soluționare rapidă a calendarului electoral. Joi avem coaliție

marcel ciolacu agerpres
Alături de premierul Ciolacu, la şedinţa coaliţiei, vor fi prezenţi şi cei doi viceprim-miniștri Marian Neacșu și Cătălin Predoiu. Sursă foto: Agerpres
de Milena Niță    |    02 Iul 2024   •   13:23

Toate partidele vor o soluționare rapidă a calendarului electoral, iar Marcel Ciolacu va prezenta joi, într-o ședință a coaliție, variantele propuse de formaţiuni, transmite premierul.

Alături de premierul Ciolacu, la şedinţa coaliţiei, vor fi prezenţi şi cei doi viceprim-miniștri Marian Neacșu și Cătălin Predoiu.

„Totodată, premierul Marcel Ciolacu va cere partenerilor de coaliție să dea curs solicitării exprimate de toți participanții la discuțiile de la Palatul Victoria ca stabilirea calendarului electoral să se realizeze în cel mai scurt timp posibil, astfel încât competiția electorală să se desfășoare în condiții predictibile și echitabile pentru toți candidații”, se mai arată în comunicatul transmis marţi.

Stabilirea calendarului electoral trebuie să se facă pe baza unor criterii obiective, agreate de toate partidele politice și nu pentru a avantaja sau dezavantaja anumiți candidați.

”Le mulțumesc tuturor partidelor participante pentru dialogul constructiv! Consider că a fost un demers util și democratic și îmi doresc ca și partenerii de Coaliție să țină cont de opiniile exprimate”, a adăugat prim-ministrul Marcel Ciolacu.
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu calendar electoral
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Partidul Conservator britanic, pe marginea abisului. Trei scenarii pentru alegeri
x close