Antena 3 CNN Politică Ciolacu stă la coadă la covrigi, după deep fake-ul viral care îi parodia pe liderii partidelor: „Umorul românilor este incredibil”

Ciolacu stă la coadă la covrigi, după deep fake-ul viral care îi parodia pe liderii partidelor: „Umorul românilor este incredibil”

marcel ciolacu covrigi
„Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a spus Marcel Ciolacu. Sursă foto: Facebook
de Andreea Ştefan    |    27 Aug 2024   •   17:48

Premierul Marcel Ciolacu a publicat marți fotografii din vizita sa la Craiova, menționând că și-a cumpărat covrigi de la o patiserie unde a fost însoțit de primarul Lia Olguța Vasilescu. Candidatul PSD la prezidențiale a spus că a văzut videoclipul generat de AI în care apare defilând pe podium cu o ladă de covrigi în brațe. „Umorul românilor este incredibil!”, a spus premierul.

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a scris Marcel Ciolacu în postarea făcută pe Facebook, alături de fotografiile în care își cumpăra covrigi cu mac împreună cu Lia Olguța Vasilescu.

Filmulețul la care face referire Marcel Ciolacu în postarea sa este un deep fake, generat de inteligența artificială. 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este ilustrat cărând o ladă de covrigi, în timp ce George Simion, liderul AUR, apare defilând îmbrăcat complet în aur. 

Nicolae Ciucă, liderul PNL, este portretizat în uniformă militară, manevrând cu entuziasm un vehicul de artilerie.

Diana Șoșoacă este îmbrăcată într-o salopetă cu steagul Rusiei, contrastând cu Mircea Geoană, care este prezentat ca un cowboy NATO.

Elena Lasconi defilează pe podium purtând o fustă lungă în culorile LGBTQ și un tricou cu imaginea Maicii Domnului.

@milw0rmop

ai nostri lideri

♬ Hip Hop Background(814204) - Pavel

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close