Antena 3 CNN Politică Ciolacu spune că el nu primește „foarte mult hate”: „Sunt cel mai frumos dintre urâți”

Ciolacu spune că el nu primește „foarte mult hate”: „Sunt cel mai frumos dintre urâți”

marcel ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024. Foto: Facebook/PSD
de I.C.    |    22 Oct 2024   •   12:15

Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale a afirmat, marți, că el nu primește „foarte mult hate” și că este „cel mai frumos dintre urâți”.

Prim-ministrul a fost întrebat la emisiunea Morning Glory care este primul lucru pe care îl va rezolva dacă ajunge preşedinte.

„Trebuie schimbată abordarea. Preşedintele cumva s-a ridicat undeva sus, a creat un glob de sticlă în jurul lui şi funcţia de preşedinte trebuie să fie intangibilă. Din punctul meu de vedere, a fost o greşeală de abordare. Nu o să fiu niciodată cel mai iubit dintre pământeni. Nimeni nu o să fie, mai ales că noi avem darul ăsta de a demitiza orice politician, mai ales la preşedinţi suntem experţi. Dacă nu îi împuşcăm, oricum îi facem de râs”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, președintele ar trebui să fie alături de Guvern.

„El trebuie să fie cumva alături de guvern, mai ales în perioada aceasta. Nu este o perioadă uşoară. Şi nici nu o să fie o perioadă uşoară. Am amânat zeci de reforme timp de treizeci de ani. Ne-am păcălit unii pe alţii şi am făcut un joc şi în Parlament, şi în Guvern în funcţie de interese, mai mult să cauţi voturi decât să vezi predictibilitate”, a mai afirmat Ciolacu.

Următorii cinci ani „vor fi cruciali pentru România”, crede liderul PSD.

Totodată, Marcel Ciolacu a afirmat că nu primește „foarte mult hate”, că este „cel mai frumos dintre urâți” și că nu e orgolios și nici „foarte sofisticat”.

„Dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică, n-ar fi mare lucru, că am 57 de ani, încă am timp să mai fac ceva în viață”, a mai spus premierul.

×
Etichete: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
x close