Antena 3 CNN Politică Ciolacu recunoaște că statul a „lălăit-o” în ultimii 30 de ani: Noroc cu PNRR că impune un ritm. Altfel, o făceam în continuare

Ciolacu recunoaște că statul a „lălăit-o” în ultimii 30 de ani: Noroc cu PNRR că impune un ritm. Altfel, o făceam în continuare

marcel ciolacu hepta (3)
Ciolacu a afirmat că este „pentru prima oară când se creează un echilibru”. Sursă foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    23 Oct 2024   •   23:06

Premierul Marcel Ciolacu a recunoscut miercuri seară că statul român „a lălăit-o” în ultimii 30 de ani în mai multe domenii, inclusiv în sport, infrastructura de transport sau sănătate. „Noroc că avem acum PNRR-ul care ne impune un anumit ritm, să le terminăm până în 2026, că altfel o lălăiam în continuare”, a spus Ciolacu.

„Mă interesează o lege bună a sportului. Este evident că suntem într-un impas. Este evident că statul a lălăit-o 30 de ani, dar nu e singurul domeniu. Am lălăit-o şi cu autostrăzile, am lălăit-o şi cu spitalele.

Noroc că avem acum PNRR-ul care ne impune un anumit ritm, să le terminăm până în 2026, că altfel o lălăiam în continuare. O lălăiam în continuare şi cu astea”, a afirmat, miercuri seară, Marcel Ciolacu, într-o emisiune difuzată online şi moderată de Ovidiu Ioaniţoaia. 

El a afirmat că este „pentru prima oară când se creează un echilibru”. 

Ciolacu consideră că românii care au plecat din țară nu se vor întoarce până când infrastructura de transport și cea sanitară nu vor fi dezvoltate.

×
Parteneri
x close