Antena 3 CNN Politică Ciolacu nici nu vrea să audă de scenariul unui tandem cu Ciucă după prezidențiale: „Timp de 8 luni a fost o struţocămilă”

Ciolacu nici nu vrea să audă de scenariul unui tandem cu Ciucă după prezidențiale: „Timp de 8 luni a fost o struţocămilă”

marcel ciolacu nicolae ciuca hepta
Liderii Coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Foto: Hepta
de Bianca Chirilă    |    22 Aug 2024   •   16:11

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Bruxelles, despre un tur doi cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, că românii hotărăsc acest lucru şi a respins ideea unui tandem cu liderul PNL, pentru că „a văzut ce a însemnat să avem un preşedinte care şi-a dorit Guvernul său”.

Întrebat dacă se vede în turul al doilea cu liderul PNL Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu a spus: „Nu ştiu, vom vedea. Românii hotărăsc, dacă nu... Sunt prea mulţi de „dacă”. Momentan mi-am arătat intenţia de a candida în interiorul partidului pentru această funcţie. Cred că astfel de întrebări sunt binevenite, ca întotdeauna, dar mai ales după Congres, că poate colegii mei nu mă votează”.

Despre un tandem cu Nicolae Ciucă, Ciolacu a respins această idee.

„Nu. Am văzut ce a însemnat să avem un preşedinte care şi-a dorit „Guvernul său”, fără să ţină cont de voinţa românilor. A rezultat, timp de opt luni, o struţocămilă, un guvern de dreapta mai mult decât dezastros, la care trebuie să îndreptăm şi în acest moment anumite lucruri, inclusiv în PNRR. Dacă vreţi, vă pot detalia toate tâmpeniile trecute şi toată abordarea neprofesionistă şi secretă când au făcut acest PNRR. Nu, cred că românii vor decide cine va fi şi preşedintele României şi cine va fi şi viitorul prim-ministru”, a arătat Marcel Ciolacu.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close