Antena 3 CNN Politică Ciolacu îl ia peste picior pe Geoană: „Eu în continuare nu o înţeleg pe aia cu independentul”

Ciolacu îl ia peste picior pe Geoană: „Eu în continuare nu o înţeleg pe aia cu independentul”

marcel ciolacu
Marcel Ciolacu spune că Mircea Geoană ar trebui să fie sincer şi să le spună oamenilor că nu este independent. FOTO: Inquam Photos/ George Călin
de Bianca Chirilă    |    03 Sep 2024   •   23:17

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, spune că Mircea Geoană a încercat să îi adune pe toţi cei care nu îşi mai găsesc loc pe alte liste în toate partidele şi că nu înţelege, în continuare, de ce acesta se consideră independent, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la România TV, dacă îl încurcă, pe partea stângă a eşichierului politic, candidatura lui Mircea Geoană în alegerile prezidenţiale, care ar urma să fie anunţată.

„Eu am zis cu certitudine, acum o lună sau două, că domnul Geoană va candida. Domnul Geoană candidează. E un lucru evident. Ce nu înţeleg eu, în continuare, nu o înţeleg pe aia cu independentul. O să mă duc la partid să le spun că nu mai vreau să fiu preşedinte la voi la partid, sunt independent de mâine, şi premier independent. Asta e în zona de ipocrizie. E anul independenţilor. De ce ai fost tu independent, că toată viaţa ta ai fost preşedinte la PSD, ai fost pus în funcţii de PSD, ai candidat din partea PSD. Deodată sunt independent. Cum eşti independent? Ţi-ai făcut partid, ai candidat cu partidul tău, ai încercat acum să aduni toţi care nu îşi mai găsesc loc pe alte liste, în toate partidele”, a susţinut liderul social-democraţilor.

În opinia sa, Mircea Geoană ar trebui să fie sincer şi să le spună oamenilor că nu este independent, că este independent „aşa, generic” şi că sondajele de opinie şi discuţiile cu consultanţii i-au indicat că e bine „să se dea independent”.

Mircea Geoană l-a notificat, marţi, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, că se va retrage din funcţia de secretar general adjunct al Alianţei începând cu data de 10 septembrie, informează nato.int. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close