Antena 3 CNN Politică Ciolacu i-a dat replica lui Geoană, după ce acesta l-a ironizat pe tema meditaţiilor: „Să-şi vadă de treaba lui”

Ciolacu i-a dat replica lui Geoană, după ce acesta l-a ironizat pe tema meditaţiilor: „Să-şi vadă de treaba lui”

marcel ciolacu
Marcel Ciolacu i-a răspuns lui Mircea Geoană / sursă foto: Hepta
de R.M.    |    12 Sep 2024   •   17:44

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a răspuns lui Mircea Geoană, după ce acesta l-a ironizat pe tema meditaţiilor. „Dacă vrea, eu îi reamintesc şi ce a făcut în PSD şi cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedintele României”, a afirmat premierul.

Marcel Ciolacu susține că Mircea Geoană, contracandidatul său la alegerile prezidențiale, a „exagerat”.

„Nu am fost repetent... Cred că a exagerat. Asta e părerea mea”, a declarat premierul, întrebat cum comentează afirmaţiile lui Mircea Geoană la adresa sa.

„Eu îi urez succes. Dacă vrea, eu îi reamintesc şi ce a făcut în PSD, şi cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedintele României... Nu am nicio reţinere. Dar, până atunci, să-şi vadă de treaba lui”, a spus Marcel Ciolacu.

Replica premierului vine după ce, miercuri, Mircea Geoană a declarat că nu vrea să fie în situaţia, așa cum a recunoscut alt candidat, că are nevoie să ia meditaţii la economie, meditaţii la limba engleză şi mâine, poimâine la politică externă.

Context

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a dezvăluit că are un profesor de engleză și unul de economie, iar decizia a venit după ce a analizat ce îi lipsește din perspectiva de prezidențiabil şi a realizat că nu se simțea confortabil mai ales în relațiile externe. „E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, a afirmat el. 

„Am avut reţineri de exemplu în relaţiile externe. Am avut reţineri, nu mă simţeam confortabil, nu eram în zona mea. Şi din cauza limbii. Normal că lucrurile s-au demarat şi s-au învăţat. Şi protocolul. Şi acum am profesor de engleză”, a spus Ciolacu la Ştirile ProTv, după ce a fost întrebat ce anume îi lipseşte din perspectiva de prezidenţiabil.

„Nu e o ruşine. Nu mi-e ruşine să spun”, a mai afirmat acesta.

 

 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close