Antena 3 CNN Politică Ciolacu a vizitat două școli din București: Investițiile sunt calea sigură pentru educaţia copiilor noştri

Ciolacu a vizitat două școli din București: Investițiile sunt calea sigură pentru educaţia copiilor noştri

marcel ciolacu scoala (1)
Marcel Ciolacu a vizitat două şcoli din sectoarele 4 şi 6 ale Capitalei. Sursă foto: Facebook
de Andreea Ştefan    |    08 Sep 2024   •   19:48

Investiţiile în infrastructura şcolară reprezintă calea sigură pentru educaţia copiilor, afirmă premierul Marcel Ciolacu, care a vizitat duminică două şcoli din Capitală alături de primarul Daniel Băluţă.

„Investiţiile în infrastructura şcolară reprezintă calea sigură pentru educaţia copiilor noştri. Părinţii şi copiii nu cred că aşteaptă de la politicieni discursuri sforăitoare în prima zi de şcoală, ci să îşi facă treaba şi să asigure condiţii bune de studiu. De aceea, am decis astăzi să merg la două şcoli din sectoarele 4 şi 6 ale Capitalei. Primarul Daniel Băluţă mi-a spus că aici - la Colegiul "Mihai Eminescu", un liceu de elită al Capitalei, înainte era o clădire care risca să se prăbuşească la primul cutremur. Astăzi s-au investit 35 de milioane de lei prin CNI şi a fost refăcută din temelii. Peste 1.300 de copii au cele mai bune condiţii de învăţare, mai ales că domnul primar a obţinut alţi bani prin PNRR pentru dotarea acestei şcoli cu toate materialele necesare", a scris Ciolacu pe Facebook.

El l-a felicitat şi pe primarul sectorului 6 şi a adăugat că „speră ca lucrurile să se schimbe rapid şi în sectoarele 1 şi 2".

„La fel şi în sectorul 6, unde îl felicit pe primarul Ciucu pentru implicare. Şi acolo vorbim de o şcoală modernă, la cele mai înalte standarde educaţionale. Sunt exemple de succes care demonstrează că atunci când ai o viziune şi un proiect clar în minte obţii rezultate.

Bani sunt. Avem şi bani de la Guvern, dar şi fonduri europene. Este nevoie doar de viziune. Iar în sectoarele 4 şi 6, la fel ca în 3 şi chiar 5, avem primari implicaţi care au înţeles nevoile comunităţilor. Sper ca lucrurile să se schimbe rapid şi în sectoarele 1 şi 2", a transmis liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu educația şcoală
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close