Antena 3 CNN Politică Ce spunea în urmă cu câteva luni Moise Guran despre Nicușor Dan, candidatul USR București la Primăria Capitalei

Ce spunea în urmă cu câteva luni Moise Guran despre Nicușor Dan, candidatul USR București la Primăria Capitalei

Fostul jurnalist pare să fi greșit partidul atunci când a anunțat că se înscrie în USR. Moise Guran a susținut că Dacian Cioloș ar fi fost un candidat la președinție mai bun decât Dan Barna, iar Nicușor Dan nu ar trebui să candideze la Primăria Capitalei.

Ce spunea în urmă cu câteva luni Moise Guran despre Nicușor Dan, candidatul USR București la Primăria Capitalei
17 Ian 2020   •   12:07

Nicușor Dan nu a câștigat un aliat prin înscrierea lui Moise Guran în USR. Nu de alta, dar fostul jurnalist și consultant din umbră al USR-PLUS susținea în luna septembrie a anului trecut că alegerea USR București pentru Primăria Capitalei "pe bune, greu poate câștiga orice alegeri". În aceste condiții, opțiunea firească ar fi Vlad Voiculescu, cel care vineri, și-a anunțat oficial în cursa pentru București.

Același Moise Guran îl desființa anul trecut în octombrie pe noul său șef de partid, Dan Barna, iar în conferința de la USR în care și-a anunțat alături de Barna, intrarea în politică, a recunoscut că l-ar fi preferat pe Dacian Cioloș pe post de candidat la președinție din partea Alianței USR-PLUS. 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Cele mai noi știri
Parteneri
x close