Antena 3 CNN Politică Ce spune Victor Alistar, directorul Transparency International Ro, despre dosarul lui Ponta

Ce spune Victor Alistar, directorul Transparency International Ro, despre dosarul lui Ponta

dre.jpg
de S.T.    |    07 Iun 2015   •   20:56

Victor Alistar, director executiv al Transparency International Ro, a explicat în emisiunea "Punctul de Întâlnire" că dosarul premierului Victor Ponta pleacă de la o relaţie comercială între două societăţi de avocatură, o relaţie privată, din 2007-2008.

"El (Victor Ponta- n.red.) este investigat de DNA pentru că una dintre acestea (din aceste două societăţi- n.red.) este implicată într-un dosar al DNA şi automat atrage şi partenerii. Ar trebui atraşi toţi partenerii comerciali ai acelei societăţi de avocatură, nu doar unul", a punctat Victor Alistar.

Potrivit lui, "situaţia este similară cu situaţia în care, la un moment dat, ministrul Justiţiei dintr-un anumit Guvern şi-a numit fostul partener din societatea de avocatură secretar de stat".

Cazul a fost dezvăluit sâmbătă seară de Alessandra Stoicescu, la "Q&A". Este vorba de fostul ministru Cătălin Predoiu, care se află în conflict de interese.

Q&A. Predoiu şi-a angajat la minister fostul partener din firmă

Victor Alistar a precizat că decizia existenţei unui conflict de interese este dată de structurile judiciare din România.

"Dacă consideră existenţa unui conflict de interese, atunci e la amândoi. Nu este, atunci nu e la niciunu", a concluzionat directorul Transparency International Ro.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor"


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close