Antena 3 CNN Politică Ce spune harta astrală despre Elena Lasconi. Demetrescu: „Se petrece ceva cu destinul ei"

Ce spune harta astrală despre Elena Lasconi. Demetrescu: „Se petrece ceva cu destinul ei"

Elena Lasconi - profimedia
Elena Lasconi, preşedintele USR şi candidat la alegerile prezidențiale din acest an.Sursa foto: Profimedia Images
de Claudia Popovici    |    05 Sep 2024   •   23:51

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel şi candidatul USR la alegerile prezidențiale din acest an. Conform analizei, Lasconi pare să aibă cea mai bună dintre planete pe casa politicii, domeniu unde astrologul recomandă să fie continuat procesul de construcţie. Mai mult, liderul USR pare să aibă şi o misiune de sacrificiu în această funcţie de care ar fi conștientă. Una din cele mai mari calității ale sale este comunicarea, care o poate ajuta pe viitor, inclusiv la candidaturile ulterioare. Însă, datele actuale indică o contribuție la nivel politic direcționat spre comunitate şi nu în interes personal. 

„Pe Elena Lasconi nu știu în ce zonă s-o plasez. Am data de naştere, dar nu am ora, deoarece dacă era născută pe la 4:00 sau ceva de genul era Berbec, după ora 4:00 este Taur. Ar trebui să-mi asum că este Taur, că este cea mai mare probabilitate. Eu am aici 0° Taur și 0:07 la ora o la ora ascendentului. Dacă s-a născut imediat după miezul nopții, s-ar putea să fie Berbec. Dacă nu, probabil că este Taur.

Doamna Lasconi are cea mai bună dintre planete, Jupiter, marele benefic, pe o poziție culminantă pe casa politicii și pe zodia politicii, pe zodia Capricornului, ceea ce e o chestiune extraordinar de bună. Pentru că are șanse să construiască. Nu știu dacă are șanse reale în de data asta (n.r alegerile prezidențiale), dar cred că are șanse foarte mari în viitor.

Aici e o chestie care trebuie să o construiești, adică trebuie ca numele tău trebuie să devină și mai sonor și mi se pare că candidatura dumneaei la aceste alegeri este o trambulină extraordinară pentru a sălta cota dumneaei și de a demonstra până la urmă care este capacitatea dumneaei de a conduce această țară.

Are destin în zodia Vărsătorului, care este zodia țării noastre. Dar trei planete din Gemeni îmi spun mie că geamănul ăsta, care este o zodie dublă, poate să aibă mai multă legătură cu o viitoare candidatură. Deci nu înseamnă că nu are șanse în momentul de față. Înțeleg că este destul de bine plasată în sondaje și eu o văd cu Luna care o definește pe dumneaei ca femeie, ca personalitate, în zodia care este ascendentul României. Mie mi se pare că este un fel de mămică a țării. Adică dacă într-adevăr câștigă poziția de președinte, eu o văd într-o lumină foarte bună", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Demetrescu: „Elena Lasconi are calitatea comunicării"

„Are calitatea comunicării. Are o combinație foarte bună. Singurele probleme sunt anumite tipuri de scandaluri legate de banii de campanie sau ceva de genul. Să fie foarte atentă pe partea asta, la campanie, că au mai pățit-o și alții la un moment dat. Adică să facă tot toate lucrurile așa cum trebuie, corect și cu cât mai puține costuri. Degeaba băgăm bani în marketing dacă nu transmitem ceva. Saturn, Venus, Marte, poate să fie foarte incisiv așa pe comunicare și poate să transmită un mesaj, din punctul meu de vedere, destul de natural, care să vorbească pe limba tuturor.

Și repet, depinde de zodie. Dacă este Berbec, luptă, dacă este Taur, cred că poate să construiască și poate să fie foarte răbdătoare. Dar într-adevăr, se petrece ceva cu destinul dumneaei. Este planeta Pluton, care trece peste destinul tuturor. Pentru că Pluton e o planetă care are o un tranzit foarte lung de vreo 248 de ani și se produce o schimbare majoră în destinul dumneaei odată cu această candidatură. Adică e o chestie care o pune cumva pe soarta țării. Sfatul meu ar fi să continue să construiască în plan politic.

Surprize pot exista. Îmi place acest benefic pe care îl are pe în poziție culminată, ceea ce poate să însemne că poate să fie un politician, așa cum ar trebui să fie un politician, care să facă politică de vocație pentru oameni, nu pentru el însuși.

Destinul dumneaei este în Vărsător. Oamenii care au destin vărsător sunt oameni direcționați către interesele comunității, nu către interesele lor personale. Din contră, sacrifică ceva la nivel de viață personală. Este conștientă de felul în care sacrifică. Nu este genul de persoană pusă pe căpătuială. Asta este părerea mea", a spus Cristina Demetrescu. 

Cum ar reprezenta Elena Lasconi România pe plan internațional

„Aș zice că și pentru dumneaei Jupiter este o planetă care guvernează planul internațional și mai ales că vorbim despre comunicare, cred că foarte bine. Şi cred că orice persoană decentă, care știe ce înseamnă prerogativele funcției de președinte, te poate reprezenta bine atâta vreme cât păstrezi un echilibru. Un președinte de țară este, în primul rând, un președinte pentru țara lui.

Noi trăim într-o epocă în care trebuie să fim uniți cu Europa și cu NATO și cu evident că interesele ni le cunoaștem cu toții în această perioadă", a spus Cristina Demetrescu, într-un interviu realizat de Mirela Voicu pentru Antena 3 CNN. 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close