Antena 3 CNN Politică Ce spun astrele despre candidatura la prezidenţiale a lui Nicolae Ciucă. Demetrescu: „Este foarte posibil să nu treacă de primul tur"

Ce spun astrele despre candidatura la prezidenţiale a lui Nicolae Ciucă. Demetrescu: „Este foarte posibil să nu treacă de primul tur"

Nicolae Ciuca - hepta
Nicolae Ciucă, preşedintele PNL şi candidat la alegerile prezidențiale 2024. Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2024   •   23:35

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, şi candidatul la alegerile prezidențiale din acest an. Într-o analiză, bazată pe date publice, astrologul a vorbit despre vocația lui Nicolae Ciucă, dar şi ce contribuție poate avea el, mai ales pe partea financiară, acolo unde ţara noastră încă are probleme. Există şi anumite limite în carieră chiar dacă liderul are una din cele mai bune planete în zodia Racului, zodie care, de altfel, este şi ascendentul României. 

„Domnul Nicolae Ciucă este născut în zodia Vărsătorului. Deși România este o țară Vărsător, Vărsătorul este poziționat pe harta țării noastre, pe un sector foarte conflictual. Adică este o chestiune acolo care nu este cea mai, să zicem, potrivită. Nicolae Ciucă are un rol de sacrificiu. Da, are o hartă de militar, de general, are așa ceva pentru că axa Fecioră-Peşti chiar se așează pe astrograma României, destinul României este pe axa Fecioară-Pești.

Dar România este o țară care a trecut de-a lungul istoriei prin foarte multe perioade grele. Noi încă trecem, noi încă ne chinuim. Nu știu dacă înțelege cineva lucrul ăsta, probabil că da. Noi nu suntem acolo unde ne-am dori să fim. Noi tot timpul suntem într-o stare aspirantă, așa ca să ajungem unde ne dorim: să ne aliniem cu Occidentul, să ne modernizăm, să fim așa cum trebuie", a spus astrologul Cristina Demetrescu. 

Care este, din punct de vedere astral, poziţia culminantă a lui Nicolae Ciucă

„Din punctul meu de vedere, pe o poziție culminantă a hărții dumnealui, un Neptun pe casa carierei cred că nu aduce întotdeauna cele mai înalte poziții. Adică are poziție înaltă câtă vreme este vocația dumnealui. Adică dacă dumnealui este un militar de vocație, este, să zicem, chiar și un politician de vocație Neptunul ăsta te poate aduce până într-un anumit punct, ca să spunem așa, adică de la punctul respectiv încolo este o iluzie. Este bine să nu ne iluzionăm că putem să ne ducem mai sus decât trebuie.

Pentru că dacă depășim o anumită graniță putem dezamăgi și atunci fiecare este bine să-și drămuiască foarte atent puterea, vocația ș.a.m.d.

Poziţia Lunii în casa a 8-a a Scorpionului poate indica o pierdere

În turul I spuneam că Luna este în zodia Fecioarei, nu este poziționată foarte bine pe harta dumnealui, este poziționată pe casa a 8-a a Scorpionului, care poate să prezinte o pierdere.

Deci eu nu l-aş vedea. Repet, sunt doar niște păreri astrologice. Nu am orele dumnealui de naștere, dar asta nu înseamnă că eu când analizez o astrogramă nu le iau pe toate părțile. Adică eu pot foarte bine să fac anumite predicții în funcție de această astrogramă, fără oră de naștere.

Luna în fecioară pentru vărsător nu este o poziție atât de bună, ceea ce înseamnă că domnul Nicolae Ciucă este foarte posibil să nu treacă de primul tur", a mai explicat astrologul Cristina Demetrescu. 

Ciucă are una din cele mai bune planete pe zodia Racului

„Are planete bune. De exemplu, dumnealui are cea mai bună dintre planete, Jupiter, pe zodia Racului, care este ascendentul țării noastre, soarele este chiar în vărsător.

Adică, eu cred că domnul Ciucă este un foarte bun patriot și părerea mea este că rolul și sensul vieții dumnealui este să scoată România, dacă există un plan în sensul ăsta de guvernare, nu știu dacă va fi prim-ministru, dacă va face ceva în sensul ăsta, dar să scoată România din această negură a datoriilor pe care și le face.

Adică destinul dumnealui este zodia Taurului care privește mai mult pârghiile financiare. Deci cumva România să nu mai fie o țară atât de îndatorată, să existe un plan de investiții pentru viitor în România, să fie o țară productivă, să fie o țară profitabilă.

Deci, dacă interesează strict ce ar putea să facă în sensul acesta, nu știu, pentru că un malefic pe care îl ai în zodia Berbecului, de altfel și domnul Geoană îl are, înseamnă că, cel puțin în viitorul apropiat, vom continua în același trend să fim într-o zonă extrem de conflictuală", a mai spus astrologul. 

Cum va fi viitorul preşedinte al României

„Dar, părerea mea este că următorul președinte va fi mai temperamental decât domnul Iohannis. Adică va fi o persoană care va lupta mai mult. 

Cu destinul în zodia Berbecului, România trebuie să arate că este o țară puternică, o țară cu personalitate, o țară care nu este vulnerabilă. Şi aici, din punctul meu de vedere, retorica trebuie puțin schimbată", a spus astrologul Cristina Demetrescu, într-un interviu pentru Antena 3 CNN, realizat de Mirela Voicu. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close