Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, tot la trei şedinţe ale Camerei Deputaţilor a luat cuvântul şi colegul său de partid Costică Canacheu, la depunerea jurământului şi la dezbaterea unor proiecte de lege, în timp ce Remus Cernea vorbit de la tribuna Camerei Deputaţilor la nouă şedinţe, din care una atunci când a depus jurământul, iar alta când a anunţat că demisionează din grupul parlamentar al PSD.
Oana Niculescu Mizil (PSD), Ludovic Orban (PNL), Theodor Paleologu (PDL), Mădălin Voicu (PSD), Eugen Chebac (PPDD), Nicu Marcu (PNL) se numără printre deputaţii care au folosit microfonul din sala de plen a Camerei doar când au depus jurământul faţă de ţară şi popor.
Nini Săpunaru (PNL), Mihai Răzvan Sturzu (PSD) şi Dan Cristian Popescu (PDL) au luat cuvântul la două şedinţe, iar Laurenţiu Chirvăsuţă (PSD) a vorbit în această sesiune legislativă de patru ori de la tribuna Camerei.
Tot în patru şedinţe au luat cuvântul şi deputatul PNL Petre Roman, liberalul Daniel Chiţoiu, Alexandru Nazare (PDL) şi Bogdan Niculescu-Duvăz (PSD).
În schimb, Tudor Ciuhodaru (PPDD) a vorbit la 18 şedinţe ale Camerei Deputaţilor. Ciuhodaru a înregistrat, însă, un record la numărul de declaraţii politice depuse în scris la acest for legislativ - 138, având titluri precum "Ne putem aştepta la o creştere a ratei sinuciderilor".
Dacă Roberta Anastase a vorbit doar în trei şedinţe ale Camerei, colega sa de partid Elena Udrea a luat cuvântul de la tribuna acestui for legislativ în şase şedinţe de plen, în timp ce democrat-liberalul Gheorghe Tinel a venit la tribuna Camerei pentru a-şi spune opiniile la 30 de şedinţe de plen, Marton Arpad (UDMR) la 29 de şedinţe, Viorel Hrebenciuc la 17, Marian Neacşu (PSD) la 35, iar actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la 39 de şedinţe.