Antena 3 CNN Politică Cât de apreciați sunt candidații la alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis și Ramona Ioana Bruynseels, pe primele locuri

Cât de apreciați sunt candidații la alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis și Ramona Ioana Bruynseels, pe primele locuri

Cât de apreciați sunt candidații la alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis și  Ramona Ioana Bruynseels, pe primele locuri
28 Aug 2019   •   16:35

În mai puţin de trei luni, pe data de 10 noiembrie au loc alegeri prezidenţiale în România, iar majoritatea partidelor şi-au lansat deja candidaţii în cursa pentru Cotroceni. Sunt bineînţeles şi candidaţi independenţi, dar toţi au cel puţin un lucru în comun, pagini de socializare. Unii au peste un milion de aprecieri, iar alţii doar câteva mii de like-uri.

De departe cel mai apreciat candidat în momentul de faţă este preşedintele Klaus Iohannis care pe contul său de Facebook are aproape două milioane de abonaţi. Şi-a anunţat prietenii de pe Facebook că vrea să candideze din nou la prezidenţiale pe data de 8 august printr-un filmulet de două minute.

Al doilea cel mai apreciat candidat este o femei, Ramona Ioana Bruynseels, candidat din partea umaniştilor. Are atât pagină de facebook. cat şi cont de instagram. Pe facebook, Ramona Ioana atre peste 100.000 de aprecieri în mai puţin de două luni de când şi-a anunţat candidatura.

Candidatul din partea alianţei USR-PLUS este Dan Barna, parlamentarul care se apropie de 100 de mii de likeuri pe Facebook. Premierul Viorica Dancila şi-a deschis de puţin timp o pagină de Facebook unde a strâns puţin peste 21.000 de aprecieri. Dăncilă îşi ţine la curent susţinătorii cu deciziile pe care Guvernul le adoptă, dar şi cu turneul de campanie pe care l-a început prin ţară.

Un alt candidat tot mai vizibil în mediul online este Liviu Pleşoianu, cel care a decis să candideze ca independent. Pe pagina de Facebook are peste 57 de mii de aprecieri.

În total, până în acest moment s-au înscris în cursa pentru prezidenţiale 13 candidați, printre care şi actorul Florin Călinescu, Bogdan Stanoievici sau Miron Cozma. Ultimul intrat în competiţie este fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close