Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Elena Lasconi îl atacă pe Mircea Geoană: „Se dă independent și încearcă să-și pună o mască”

Elena Lasconi îl atacă pe Mircea Geoană: „Se dă independent și încearcă să-și pună o mască”

BeFunky-collage - 2024-09-09T232227.559
de R.M.    |    09 Sep 2024   •   23:30

Elena Lasconi, președintele USR și candidatul la alegerile prezidențiale, a afirmat, în cadrul unui interviu acordat lui Mihai Gâdea, că Mircea Geoană, contracandidatul său, „se dă independent” și încearcă „să-și pună o mască.”

„Îi respect. În primul rând, eu îi respect pe contracandidații mei, nu îi subestimez, normal că mă deranjează că văd că lucrurile merg prost în țară, mă deranjează că prim-ministrul Marcel Ciolacu a îndatorat țara, mă deranjează că îl văd pe domnul Geoană, de exemplu, care se dă independent și este cel mai longeviv președinte PSD și încearcă să-și pună o mască cum că gata, e spălat, s-a făcut botezul independentului, dar am tot dreptul să nu-i votez, am tot dreptul să fac asta, dar niciodată nu o să mă uit urât la cineva, oricine ar fi contracandidatul meu, nu o să tratez pe nimeni cu lipsă de respect.

Pentru că, până la urmă, o să fiu și președintele lor”, a declarat Elena Lasconi, în cadrul interviului.

De ce crede Elena Lasconi că ar fi mai bună decât Iliescu și Iohannis

De asemenea, tot în cadrul interviului, Elena Lasconi a vorbit și despre calitățile pe care le are și care o ajută să devină viitorul președinte al României.

„În primul rând, eu sunt cel mai mare critic al meu. Nu mă trezesc dimineaţa să ma uit în oglindă şi să mă gândesc: Doamne cât de frumoasă şi de deșteaptă sunt astăzi şi ce preşedinte superb sunt. Vă spun nişte lucruri simple şi clare. Niciodată nu am fost omul sistemului. Nu am fost implicată în nicio combinație.

Ţara asta are de 35 de ani aceeași politicieni. Sunt câteva zeci care fac lucrurile să funcționeze pentru ei şi ai lor. Şi atât", a spus Elena Lasconi.

Puteți urmări mai jos interviul integral cu Elena Lasconi.

×
Citește mai multe din Sinteza zilei
» Vezi toate știrile din Sinteza zilei
Cele mai noi știri
Parteneri
x close