Antena 3 CNN Politică Caravana Antena 3 CNN Caravana Antena 3 CNN ajunge la Ploiești: ”Vom merge în toată țara, în fiecare mare oraș”

Caravana Antena 3 CNN ajunge la Ploiești: ”Vom merge în toată țara, în fiecare mare oraș”

caravana antena 3 cnn
Caravana Antena 3 CNN ajunge la Ploiești. Foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    09 Oct 2024   •   13:34

Caravana Antena 3 CNN pleacă într-o nouă călătorie prin țară ca să afle ce își doresc alegătorii înainte să iasă la vot la sfârșitul acestui an. 

Mădălina Mihalache, alături de Diana Tache și Mugur Ciuvică au plecat spre următoarea destinație. Mai exact, la Ploiești.

”Prima destinație este Ploiești, dar vom ajunge în toată țara, în fiecare mare oraș, în fiecare mare județ, timp de două luni de zile caravana ”Antena 3 CNN este aici” va ajunge peste tot în țară. Am alături de mine doi mari însoțitori, Diana Tache și Mugur Ciuvică. Ei vor fi cu mine și mă vor însoți în acest periplu prin țară. Vrem să vedem ce așteaptă oamenii de la viitorul președinte al României, care sunt nemulțumirile lor, care sunt doleanțele lor, ce reproșuri au la adresa conducătorilor actuali, dar și la adresa viitorilor conducători”, a povestit Mădălina Mihalache în această dimineață. 

”Suntem pregătiți. Eu sunt pregătit să văd cum e cu stabilitatea în țară, că în București e destul de bine, dar sper că și în țară stabilitatea este bună”, a spus și Mugur Ciuvică. 

Într-un demers jurnalistic fără precedent, Antena 3 CNN continuă să afle, printre altele, ce își doresc românii de la președintele lor, dacă au de unde alege sau cât de importanți sunt pentru ei parlamentarii care îi reprezintă.

×
Subiecte în articol: caravana antena 3 cnn Ploiești
Citește mai multe din Caravana Antena 3 CNN
» Vezi toate știrile din Caravana Antena 3 CNN
Cele mai noi știri
Parteneri
x close