Antena 3 CNN Politică Caravana Antena 3 CNN, la Ploiești. Ce își doresc oamenii de la viitorul președinte: „Să nu mai stea într-un turn de fildeș”

Caravana Antena 3 CNN, la Ploiești. Ce își doresc oamenii de la viitorul președinte: „Să nu mai stea într-un turn de fildeș”

barbat cu ochelari
Alegătorii își doresc de la viitorii politicieni schimbarea spre un trai mai bun. FOTO: Antena 3 CNN
de B.C.    |    10 Oct 2024   •   09:19

Caravana „Antena 3 CNN e aici” a ajuns la Ploiești, unde Mădălina Mihalache, jurnalist Antena 3 CNN, a aflat ce îşi doresc oamenii de la viitorul preşedinte și viitorii parlamentari. Bogdan Stoica, jurnalist şi cu un interes deosebit de a salva şi a transforma obiecte pe care alţii le consideră deşeuri, are o idee foarte clară despre cum trebuie să fie viitorul preşedinte.

Bogdan Stoica, jurnalist: „Să nu mai facă ce au făcut președinții de până acum, nici să fie jucător agresiv, cu decizii luate la șpriț, nici să o ardă aiurea prin locuri mai scumpe decât ar fi frumos, nici să ne țină legați de vreun vecin mai mare. Aș vrea și eu un președinte care să nu mai aibă o problemă să iasă pe stradă, să nu mai stea într-un turn de fildeș şi să nu mai ia decizii oculte cu niște dubioși.”

Managerul unui restaurant cu o istorie de peste 100 de ani din Ploieşti își dorește predictibilitate şi normalitate după alegeri.

Paul Palaş, manager: „Să ne lase să ne facem business-ul. Orice intervenţie din exterior ne afectează. Cu cât sunt mai puține modificări legislative, cu atât mai bine. Predictibilitatea este extrem de necesară de la viitorul președinte al României. Vrem normalitate.”

Oamenii vor un trai mai bun

Alegătorii își doresc de la viitorii politicieni schimbarea spre un trai mai bun.

Serafim Dobre, colonel în rezervă: „Eu aș propune să facem, știu eu, un sfat al bătrânilor, care să fie niște oameni de societate, asta de o moralitate de nereproșat. Și atunci nu mai va fi un singur om care să hotărască.”

Constantin Anghelache, pensionar: „Să nu mai fie atâtea importuri la mâncare, că avem și noi atâta pământ, prea mult de la străini. N-am avut până acum un președinte ca să țină foarte mult cu România.”

Viorica Mihai, pensionară: „Să faceți orice pentru această țară, să fie lumea mulțumită, să nu mai plece peste hotare.”

Bianca, studentă: „Joburi mai mai bine plătite, cred. Condiții mai bune și, nu știu, să fie ascultată fiecare părere, de la fiecare locuitor.”

Caravana „Antena 3 CNN e aici” a plecat într-o nouă călătorie în ţară pentru a afla ce îşi doresc românii înaintea alegerilor parlamentare şi prezidenţiale. Într-un demers jurnalistic fără precedent, jurnaliştii Antena 3 CNN vor bate ţara-n lung și în lat şi vor afla părerile românilor. Este sondajul naţional al adevărului, înainte de cea mai aprinsă luptă pentru putere. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close