Antena 3 CNN Politică "Campania se anunţă departe de a fi paşnică"

"Campania se anunţă departe de a fi paşnică"

"Campania se anunţă departe de a fi paşnică"
24 Apr 2007   •   13:20

Cristian Diaconescu a declarat pentru Antena 3 că ceea ce va urma în campanie nu va avea nicio legătură cu liniştea. ?Campania noastră depinde şi de modul în care celelalte partide şi Traian Băsescu îşi vor organiza campania?, a explicat senatorul PSD, adăugând că nu crede într-o ?campanie explicativă sau una paşincă?.

Mai mult, Diaconescu nu s-a ferit să vorbească nici despre o a doua suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, în ipoteza în care el va fi reales de români dar va ?continua? să încalce Constituţia. ?Nu e o chestiune personală dacă s-ar putea pune problema unei suspendări din nou. E vorba doar de respectarea Constituţiei?, a explicat democratul.

Întrebat despre demersul PSD prin care s-ar urmări modificarea urgentă a legii referendumului prin ordonanţă de urgenţă, Cristian Diaconescu a respins ferm orice fel de speculaţii pe această temă. ?Nu pregătim niciun fel de scenariu alternativ în care să blocăm dreptul lui Băsescu de a fi reales. Este prezumţioasă o astfel de atitudine şi nu ne caracterizează?.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close