Antena 3 CNN Politică Câciu îi critică pe cei care vorbesc despre remanierea lui Boloș: „Cu ministrul Finanțelor nu e bine să te joci cu declarațiile”

Câciu îi critică pe cei care vorbesc despre remanierea lui Boloș: „Cu ministrul Finanțelor nu e bine să te joci cu declarațiile”

adrian caciu
Ministrul Fondurilor Europene nu crede că va exista o remaniere înainte de alegeri. FOTO: Inquam Photos / George Călin
de B.C.    |    05 Sep 2024   •   20:59

Ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a afirmat, joi seară, la Antena 3 CNN, că nu crede că va exista o remaniere înainte de alegeri, aşa cum au apărut discuţii în spaţiul public, şi crede că „nu e bine să te joci” cu declaraţii despre o eventuală înlocuire a ministrului Finanţelor, pentru că pieţele financiare urmăresc situaţia. „Oricine poate fi discutabil în spaţiul public, dar cu ministrul de Finanţe e mai complicat să te joci cu declaraţiile”, a explicat Câciu.

Adrian Câciu a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, dacă va fi o remaniere înainte de alegeri şi a răspuns: „Eu nu cred, dar evident că acesta este apanajul primului ministru. Nu suntem pe viaţă miniştri”.

Întrebat despre o eventuală înlocuire a ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, care ar fi luat măsuri controversate în ultima perioadă, Adrian Câciu a declarat: „Omul acesta îşi face job-ul, ministrul de Finanţe nu o să fie plăcut, şi eu am fost ministru de Finanţe”.

„Nu cred în zona aceasta. Oricine poate fi discutabil în spaţiul public, dar cu ministrul de Finanţe e mai complicat să te joci cu declaraţiile. Nu e bine, pentru că pieţele se uită şi există o credibilitate pe care o are Guvernul şi ministrul de Finanţe”, a adăugat Adrian Câciu.

Acesta a afirmat că ministrul de Finanţe negociază în numele României, iar credibilitatea lui este importantă.

„Poate unii nu înţeleg că politica se opreşte la uşa Guvernului pe anumite zone”, a mai declarat Câciu.

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close