Antena 3 CNN Politică Boc: Senatorii PDL vor vota pentru includerea lui Geoană în CSAT

Boc: Senatorii PDL vor vota pentru includerea lui Geoană în CSAT

Boc: Senatorii PDL vor vota pentru includerea lui Geoană în CSAT
08 Apr 2009   •   12:15

Senatorii PDL vor vota OUG prin care preşedintele Senatului, social-democratul Mircea Geoană devine membru CSAT, pentru că acest lucru este prevăzut în protocolul cu PSD pe care democrat-liberalii îl respectă, a susţinut miercuri premierul Emil Boc. El a dezavuat astfel informaţiile de presă apărute legate de un posibil vot negativ al parlamentarilor democrat-liberali în cazul acestui act normativ.
"Partidul Democrat Liberal va susţine respectiva Ordonanţă de Urgenţă în Parlament deoarece PD-L a respectat, respectă şi va respecta fără echivoc toate prevederile din Parteneriatul Pentru România încheiat cu Partidul Social Democrat", se precizează într-un comunicat de presă semnat de Emil Boc.
Preşedintele PD-L, Emil Boc, respinge, totodată, categoric informaţiile potrivit cărora  ar fi solicitat respingerea Ordonanţei. În presa centrală a apărut informaţia că Emil Boc ar fi cerut Grupului PD-L de la Senat, ca Ordonanţa de Urgenţă privitoare la organizarea şi funcţionarea CSAT să nu fie votată, ca represalii pentru atacul liderului PSD, Mircea Geoană la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a familiei acestuia.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close