Antena 3 CNN Politică Boc mai speră la noi negocieri cu PNL. Guvernul va fi mai mic decât cel actual (VIDEO)

Boc mai speră la noi negocieri cu PNL. Guvernul va fi mai mic decât cel actual (VIDEO)

Boc mai speră la noi negocieri cu PNL. Guvernul va fi mai mic decât cel actual (VIDEO)
17 Dec 2009   •   12:59

Viitorul guvern va fi cu siguranţă mai mic ca număr de portfolii decât cele aflat în exerciţiu, a afirmat joi, premierul desemnat Emil Boc. El nu a exclus posoibilitatea unor noi negocieri cu PNL arătând că uşa discuţiilor cu acest partid este în continuare deschisă.
"Guvernul va fi făcut cunoscut opiniei publice în perioada imediat următoare, dar aşa cum va spus cu siguranţă va fi mai mic decât cel pe care îl are actualul Guvern pentru că anul 2010 este un an greu economic şi dacă vrem solidaritate şi responsabilitate de la toţi românii, cred că trebuie să începem cu primul ministru şi cu Guvernul cu care va merge în Parlament", a declarat Boc.
Boc a evitat să ofere detalii privind structura politică a noului Cabinet, rezumându-se să comunice că, în prezent, PD-L este în negociere cu formaţiunile politice. "O să avem discuţii cu toate formaţiunile care şi-au arătat disponibilitatea de a susţine o majoritatea guvernamentală. Evident, PD-L, UDMR, grupul minorităţilor naţionale şi grupul independenţilor. Repet, nu am închis uşa, din punctul meu de vedere, PNL. Ea rămâne deschisă, dacă ceea ce noi am discutat şi le-am propus ieri rămâne valabil şi pentru colegii de la PNL", a spus preşedintele PD-L.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc guvern negocieri PNL
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close