Antena 3 CNN Politică Boc face presiuni asupra justiţiei

Boc face presiuni asupra justiţiei

Boc face presiuni asupra justiţiei
27 Ian 2007   •   16:16

Fostul primar al municipiului Cluj Napoca, Gheorghe Funar, cere Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să dispună începerea cercetării penale împotriva actualului primar, Emil Boc. Funar îl acuză pe Boc de presiuni exercitate asupra procurorilor care au investigat cazul ?Gazeta?. Liderul PD solicitase precizări în legătură cu stenogramele aflate la dosarul ?Gazeta?, în care apare o convorbire telefonică între el şi Liviu Man, arestat în dosar.

În replică, Ministerul Public a susţinut, într-un comunicat, că Emil Boc este martor în dosarul Gazeta, şi că ?nu are posibilitatea legală de a se pronunţa asupra utilităţii şi pertinenţei unei probe, cu atât mai mult cu cât nu cunoaşte ansamblul probelor administrate?.

Şi preşedintele PSD, Mircea Geoană, a lansat un atac dur la adresa liderilor PD, susţinând că promovează "mafiile oligarhice" din România. "Uşor, uşor, cade masca de pe faţa liderilor Partidului Democrat şi vedem cum Emil Boc are o relaţie aproape intimă cu cei care sunt puşi sub acuzare pentru fapte de gravă corupţie, vedem cu mafia asfaltului, de la Bucureşti până la Râmnicu Vâlcea, arată că există o realitate a acestor mafii şi oligarhii care caracterizează actuala putere, atât la PD, cât şi la PNL", a afirmat Geoană, citat de Rompres.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close