Antena 3 CNN Politică Boc: Am primit şi e-mail-uri pozitive şi critice. Răspund tuturor

Boc: Am primit şi e-mail-uri pozitive şi critice. Răspund tuturor

Boc: Am primit şi e-mail-uri pozitive şi critice. Răspund tuturor
29 Apr 2011   •   16:30

Emil Boc a declarat, vineri, că cetăţenii îi trimit în continuare e-mail-uri „şi pozitive şi critice” şi i-a asigurat pe români că va răspunde tuturor direct, sau prind dispunerea unor verificări. Premierul a susţinut că mesajele negative sunt mai puţine decât recomandările primite, potrivit Mediafax.

"Sunt pozitive, sunt şi critici, dar ponderea criticilor este mult mai redusă în raport cu ponderea mesajelor care vin cu recomandări, cu sugestii, cu propuneri, cu unele plângeri din teritoriu cu privirie la nefuncţionalitatea unor instituţii ale statului. Mă bucur că cetăţenii sunt activi şi reacţionează acolo unde sunt abuzuri din partea autorităţilor publice locale sau naţionale", a spus Boc.

Primul ministru a precizat că, totuşi, că nu mai primeşte la fel de multe mesaje ca în ziua în care şi-a prezentat public adresa de e-mail. Boc a asigurat în acelaşi timp că analizează şi răspunde fiecărui mesaj, pe loc sau în timp, în funcţie de problema semnalată.

"La o parte răspund eu, la o parte o să fac o analiză suplimentară şi o să dau un răspuns mai elaborat. Acolo unde este un răspuns mai uşor de dat, răspund direct. La altele, o să am un răspuns mai elaborat",

Emil Boc a făcut publică, miercuri, adresa sa de mail, explicând că nu este îngrijorat că tableta iPad îi poate crea probleme de securitate.

×
Subiecte în articol: Boc Emil Boc mail e-mail
Cele mai noi știri
Parteneri
x close