Antena 3 CNN Politică Blaga zice că are nevoie de Udrea în PDL

Blaga zice că are nevoie de Udrea în PDL

Blaga zice că are nevoie de Udrea în PDL
Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Feb 2013   •   20:06

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, dă semne că vrea să înceteze războiul public pentru putere. Liderul democrat-liberal a făcut astăzi un apel la unitate, plecând de la comentarii din presă, conform cărora ar intenţiona să o excludă din partid pe contracandidata sa, Elena Udrea.

Informaţia a fost prezentată în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

"Apare o strategie incredibilă. N-am altceva mai bun de făcut decât să o dau afară din partid pe doamna Udrea... Nimic mai fals", a negat şeful PDL.

Apoi, Blaga a spus că partidul trebuie stabilizat, adăugând că este nevoie de Udrea în partid.

"Eu cred că trei lucruri trebuie să facem imediat. În primul rând să rămânem o echipă foarte puternică, întreg PDL. În al doilea rând să-l stabilizăm, pentru că oamenii din teritoriu au mare nevoie de noi. Toată lumea care ar avea sau se presupune că ar avea o legătură cu PDL este controlată de toate instituţiile statului, zi de zi, şi oamenii au nevoie de ajutorul nostru, nu să ne ciorovăim noi aici. Şi desigur de reconstrucţie a partidului. Nu s-a pus niciodată... E nevoie de fiecare membru al partidului. Şi de doamna Udrea", a încheiat Blaga


Pe 11 februarie, actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.

După o zi, deputatul Elena Udrea a anunţat că va candida şi ea la preşedinţia partidului.

Pe 9 ianuarie, Udrea spunea că nu va candida la şefia PDL, precizând însă că este nevoie de organizarea Convenţiei, pentru ca baza partidului să poată alege o echipă, care poate fi chiar şi a actualului preşedinte al formaţiunii.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.




×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close