Antena 3 CNN Politică Blaga: Nu iau lecţii de la Monica Macovei. Nu voi interzice ginerelui meu să lucreze în zona privată

Blaga: Nu iau lecţii de la Monica Macovei. Nu voi interzice ginerelui meu să lucreze în zona privată

Blaga: Nu iau lecţii de la Monica Macovei. Nu voi interzice ginerelui meu să lucreze în zona privată
08 Iun 2010   •   14:39

Liderul PDL Vasile Blaga, ministru de Interne, a declarat, marţi, că nu are de să ia lecţii de morală de la Monica Macovei, menţionând că nu îi va interzice ginerelui său să lucreze în privat. Şi punctând legalitatea contractului pe care firma acestuia îl are cu statul.
"Nu iau lecţii de la Monica Macovei, fiecare a avut parcursul său profesional înainte de '89 şi după '89. Am spus-o şi o mai spun, nu voi interzice nimănui, nici măcar ginerelui meu, să lucreze în zona privată. Ce m-a deranjat a fost că a încheiat un contract, nu două, cum s-a spus, dar problemele cu acela se vor rezolva în trei zile" a afirmat Blaga.
Macovei a declarat, luni, la videcochat-ul Realitatea.net, că ncrede că Blaga ştia despre afacerile ginrelui său cu statul, dar că totuşi, liderul PDL ar fi trebuit să plece din Guvern.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la întâlnirea cu reprezentanţii PDL, că cei responsabili pentru întârzierile în reformă vor plăti, notează ziarul "Gândul", precizând că cei prezenţi "s-au prins" că trimiterile preşedintelui au fost la Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu.
"Vor plăti toţi cei responsabili pentru întârzierile în programul de reformă. Dar vom discuta despre asta după moţiunea de cenzură", ar fi spus Băsescu, după cum au relatat pentru "Gândul" surse participante la discuţii.
Băsescu le-a spus duminică seară, parlamentarilor PDL prezenţi la întâlnirea informală de la Snagov, că premierul Boc a "fost sabotat de propriul Cabinet" şi că PDL "este în pericol de pesedizare", au declarat alte surse democrat-liberale.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close