Antena 3 CNN Politică Blaga, imun la jignirile lui Dragnea: "Caută să se poziţioneze pentru postul de secretar general în PSD"

Blaga, imun la jignirile lui Dragnea: "Caută să se poziţioneze pentru postul de secretar general în PSD"

Blaga, imun la jignirile lui Dragnea: "Caută să se poziţioneze pentru postul de secretar general în PSD"
23 Iun 2009   •   15:27

Miniştrii vizaţi de jignirile aduse de vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea la ultimul CEx al acestui partid pun atitudinea acestuia pe seama ambiţiilor sale de a deveni secretar general al acestei formaţiuni. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a afirmat, marţi, că nu este deranjat de calificativele făcute de Dragnea la adresa sa, lansate de liderul PSD în goana după postul de secretar general în partid.
Vasile Blaga a recunoscut că PDL va discuta în Colegiul Director despre afirmaţiile liderilor PSD din şedinţa Consiliului Executiv de la Teleorman, chir dacă au analizat problma şi în BPN.
"Sunt lucruri care, noi am spus şi ieri, nu ne-au făcut plăcere deloc, pentru că, iată, ei îşi plătesc poliţe prin aşa-zise scurgeri planificate", a spus Blaga.
Întrebat dacă va mai putea colabora în coaliţie cu colegul său de la PSD, Liviu Dragnea, Blaga a răspuns negativ: "Eu nu vreau să colaborez cu domnul Dragnea. (..) Nu am nicio treabă cu dânsul, nu este membru al Guvernului, nu mă deranjează deloc, dânsul are un alt mod de abordare a problemei" a apreciat secretarul general al PDL.
Blaga a pus afirmaţiile lui Dragnea pe seama frustrării resimţite ca urmare a fondurilor primite la nivelul judeţului Teleorman, dar şi a campaniei interne de partid pe care acesta a iniţiat-o pentru a se plasa cât mai bine în cursa pentru funţia de secretar general al PSD.
?Dragnea a fost obişnuit să obţină de două ori mai mulţi bani de la bugetul de stat pe parcursul anului decât are bugetul consiliului judeţean Teleorman. Asta este performanţa domniei sale ca administrator şi, înţelegeţi-l, se poziţionează pentru postul de secretar general în PSD, că trebuie să se scoată la consurs în septembrie, din câte am înţeles?, a conchis Blaga.

Vicepreşdintele PDL, Cezar Preda nu suportă însă ideea de a sta la masa discuţiilor cu cineva care l-a jignit. Încă de la bun început adversar înverşunat al coabitării cu PSD, democrat-liberalul a recunoscut, totuşi, că lipsa de reacţie a colegilor săi miniştri a fost un lucru benefic.

"Noi nu dăm curs la toate prostiile astea, pentru ca toată lumea se discreditează", a precizat Preda, adaugând însă ca problemele din Coaliţie trebuie soluţionate pentru că "nu este de acord să stea la masa cu un om care îl injură".

La ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD de vinerea trecută, Dragnea a fost surprins pe o înregistrare audio, încondeiind mai mulţi miniştri PDL cu epitete jignitoare: dacă Radu Berceanu este un "tâmpit", premierul Emil Boc este un "tâşt-bâşt", iar ministrul Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa,că după-amiază are o problemă".

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close