Antena 3 CNN Politică Blaga: "Eu cred că va trece Guvernul Croitoru"

Blaga: "Eu cred că va trece Guvernul Croitoru"

Blaga: "Eu cred că va trece Guvernul Croitoru"
19 Oct 2009   •   12:03

Democrat-liberalii continuă să afişeze un optimism forţat în ceea cce priveşte şansele lui Lucian Croitoru dea forma un guvern viaâbil care să găsească susţinerea necesară în Parlament. Colegul său de partid, Adriean Videanu s-a arătat mai rezervat în prognosticuri, deşi acum câteva zile susţinea că un eventual cabinet Croitoru va trece de Parlament cu 99% voturi favorabile la o a doua încercare.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că el crede că Guvernul format cu Lucian Croitoru premier va trece de votul Parlamentului.
"Eu cred că va trece Guvernul Croitoru", a afirmat secretarul general al PDL, pus să comenteze declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, care afirma, duminică seară, că este posibil ca actualul Executiv să rămână în funcţie până după alegeri, în cazul în care Guvernul lui Lucian Croitoru nu va fi votat de Parlament, Vasile Blaga a spus:
Prim-vicepreşedintele Adriean Videanu, a subliniat că Parlamentul va decide soarta Guvernului Lucian Croitoru. În ceea ce priveşte afirmaţiile lui Traian Băsescu, Videanu a răspuns sec: "Vedem!".
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close