Antena 3 CNN Politică Berceanu, vizat miercuri de o moţiune simplă PSD pe Transporturi. Ponta vrea şi comisie de anchetă

Berceanu, vizat miercuri de o moţiune simplă PSD pe Transporturi. Ponta vrea şi comisie de anchetă

Berceanu, vizat miercuri de o moţiune simplă PSD pe Transporturi. Ponta vrea şi comisie de anchetă
29 Mar 2010   •   13:41

PSD va depune miercuri, la Senat, o moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, democrat-liberalul Radu Berceanu, a anunţat liderul social-democrat, Victor Ponta, după şedinţa Biorului Permanent Naţional al partidului. Ponta a mai declarat că speră ca Senatul să aprobe cererea PSD de constituire a unei comisii de anchetă pe tema contractelor gestionate de acest minister, pe motiv că este în interesul românilor să se afle pe ce se duc sume mari de bani, în timp ce în paralel, nu se găsesc fonduri pentru edeucaţie, salarii şi alte măsuri sociale.

?În loc să se găsească resurse pentru educaţie, pentru social, prima rectificare bugetară va aloca mai mulţi bani ministerului doamnei Udrea, ministerului domnului Berceanu fapt pe care noi îl considerăm inacceptabil? a atras atenţia Ponta.

El a precizat că PSD va depune miercuri la Senat o moţiune simplă pe transporturi şi că speră că ?iniţiativa de crearea a unei comisii de anchetă să fie acceptată de Senat. "Sperăm ca modul în care s-au cheltuit banii şi s-au semnat contractele pe infrastructură în această perioadă să fie anchetat de Senat. Este în interesul României să se afle cum se cheltuiesc miliarde din banii publici pentru autostrăzi şi reparaţii de multe ori fictive sau pur şi simplu la costuri mult umflate, în timp ce niciodată nu sunt bani pentru educaţie, sănătate sau măsuri sociale" a explicat Ponta.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close