Antena 3 CNN Politică Băsescu: Videanu, Negoiţă şi strategia de imagine a PDL, vinovaţi pentru pierderea alegerilor

Băsescu: Videanu, Negoiţă şi strategia de imagine a PDL, vinovaţi pentru pierderea alegerilor

Băsescu: Videanu, Negoiţă şi strategia de imagine a PDL, vinovaţi pentru pierderea alegerilor
17 Iun 2008   •   10:55

Pierderea Capitalei a încins spiritele între preşedintele Traian Băsescu şi liderii PD-L. Întâlnirea de duminică noaptea din Modrogan nu a fost una marcată de optimism şi armonie aşa cum a lăsat să se înţeleagă şeful statului. Potrivit unor surse care au participat la discuţiile dintre Traian Băsescu şi liderii PD-L, citate de Cotidianul, ţinta predilectă a reproşurilor prezidenţiale a fost Adriean Videanu.

Pe acesta şeful statului îl consideră principalul vinovat pentru pierderea Capitalei, prin prestaţia pe care a avut-o la conducerea Capitalei.

Nici Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, nu a scăpat de criticile preşedintelui. Acestuia i-ar fi reproşat că a refuzat să candideze la Primăria Generală şi, pe de altă parte, că duminică nu a mobilizat organizaţia de sector pentru a asigura o mai mare prezenţă la vot în favoarea lui Vasile Blaga.

Potrivit aceloraşi surse, Traian Băsescu, s-a arătat extrem de supărat de faptul că electoratul nu a ieşit să voteze şi mai ales că nu a răspuns la apelurile sale pro-Blaga la Bucureşti şi pro-Oprea la Iaşi.

De vină, din punctul său de vedere ar fi fost strategia de imagine şi de comunicare a PD-L, pe care a calificat-o drept ?dezastruoasă".

"Noi trebuie să facem curăţenie în partid şi să facem o strategie proprie, fără alianţe", au declarat pentru Cotidianul surse participante la întâlnirea cu Traian Băsescu. Prin curăţenie în partid se înţelege aplicarea unei decizii a Biroului de Conducere care prevede demiterea fără drept de apel a preşedinţilor de organizaţii care nu au obţinut funcţia de preşedinte de Consiliului Judeţean, de primar de municipiu sau au obţinut cu 5% mai puţin decât scorul PD-L pe ţară.

Antena3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close