Antena 3 CNN Politică Băsescu, umilit de înţelegerea dintre PD-L şi Corneliu Vadim Tudor

Băsescu, umilit de înţelegerea dintre PD-L şi Corneliu Vadim Tudor

Băsescu, umilit de înţelegerea dintre PD-L şi Corneliu Vadim Tudor
10 Sep 2008   •   09:16

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a fost umilit de înţelegerea făcută între PD-L şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. Şeful statului a declarat că democrat-liberalii nu ar fi trebuit să recurgă la o asemenea înţelegere pentru împărţirea funcţiilor din Senat şi Camera Deputaţilor.   Traian Băsescu nu a ezitat să acuze, încă odată, de rea intenţie trusturile de presă care au anunţat că această înţelegere a fost făcută cu acordul său.

„Eu m-am simţit umilit de alegere, având în vedere că Vadim l-a denigrat pe preşedintele României în Parlament. N-am avut nicio legatură cu decizia PD-L. Luni am vb cu liderii PD-L ca să-mi argumenteze. Nu trebuia să facă acest lucru cu Vadim.” a declarat preşedintele.

În replică, preşedintele PD-L, Emil Boc a arătat că deşi şeful statului nu a fost de acord cu decizia partidului, el speră ca a înţeles motivele acesteia. „Am avut o explicaţie cu Băsescu, motivele pentru care am recurs la aşa ceva sunt strict administrative şi nimic altceva.” a spus Emil Boc.

Corneliu Vadim Tudor susţine însă că nu este supărat pe şeful statului pentru afirmaţiile făcute la postul naţional de televiziune. „Nu sunt supărat pe ce a zis. Îl înţeleg, dar nu înţeleg de ce persistă în eroarea asta. Eu i-am întins o mână de ajutor dezinteresat. Ce-i cer, o funcţie care oricum era a mea? Funcţia mi-e indiferentă, dar mi-e milă de Băsescu", a spus liderul PRM.

În urmă cu o săptămână, PD-L a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al Senatului în favoarea lui Corneliu Vadim Tudor. În schimb, democrat-liberalii au primint de la PRM câte un post de secretar al Camerei Deputaţilor şi Senatului şi preşedinţia Comisiei economice a Senatului.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close