Antena 3 CNN Politică Băsescu în Piaţa Universităţii. Întâmpinat de o contra-manifestaţie (VIDEO)

Băsescu în Piaţa Universităţii. Întâmpinat de o contra-manifestaţie (VIDEO)

Băsescu în Piaţa Universităţii. Întâmpinat de o contra-manifestaţie <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Sep 2007   •   15:21

Traian Băsescu a ţinut o cuvântare foarte scurtă în Piaţa Universităţii, unde îi era aşteptată prezenţa, aşa cum a promis odată cu reconfirmarea în funcţie prin referendum. Preşedintele şi-a început discursul lipsit de afirmaţii cu valenţe politice prin a-şi justifica prezenţa în Piaţa Universităţii, după care a rugat jandarimii să dea la o parte gardurile care îi despart pe participanţii la contra-manifestaţia organizată de PNŢ-CD şi Acţiunea Populară de cei care îl aşteptau pe preşedinte în piaţă, spunând că ?toţi românii sunt buni? şi nu trebuie să fie despărţiţi de garduri.

Cei care nu sunt de acord cu modul în care Traian Băsescu se foloseşte de simbolul Piaţa Universităţii s-au adunat în centrul Capitalei la o manifestaţie organizată la iniţiativa PNŢCD. La demonstraţie au fost prezenţi şi au ţinut discursuri lideri ai PNŢCD, precum şi simpli membri. Vicepreşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a susţinut în faţa demonstranţilor că partidul din care face parte este victima unui blocaj media.

Un discurs a fost susţinut şi de fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, care a amintit că ceea ce intenţionează Traian Băsescu să facă prin prezenţa sa în piaţă nu este decât o uzurpare a ceea ce reprezintă Piaţa Universităţii pentru români, adică kilometrul 0 al democraţiei româneşti.

CUVINTELE ADRESATE DE TRAIAN BĂSESCU ROMÂNILOR ADUNAŢI ÎN PIAŢA UNIVERSITĂŢII

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close