Antena 3 CNN Politică Băsescu apare într-un clip în campania electorală a PD

Băsescu apare într-un clip în campania electorală a PD

Băsescu apare într-un clip în campania electorală a PD
15 Noi 2007   •   16:33

Preşedintele Băsescu continuă să se implice în acţiuni de campanie electorală. Şeful statului se va întâlni în joi seară cu liderii Partidului Democrat pentru discuţii pe marginea campaniei pentru alegerile europarlamentare. De altfel, nu mai este niciun secret din faptul că preşedintele Băsescu s-a implicat direct în campania electorală a democraţilor. Mărturie, în acest sens, este şi clipul electoral al candidatei PD, Roberta Anastase (foto). Un clip în care Traian Băsescu îşi exprimă sprijunul deplin pentru candidata la alegerile pentru Parlamentul European.

Partidul Democrat conduce în preferinţele românilor pentru Parlamantul European. Într-un sondaj dat publicităţii de Asociaţia pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie, 33,5 % dintre români ar vota PD dacă săptămâna viitoare s-ar organiza alegeri pentru parlamentul european.

Locul secund este ocupat de PSD cu 25 de procente, urmat de PNL cu 9,5%. O scădere importantă în preferinţe înregistrează Partidul Noua Generaţie, care se află pe locul 5. UDMR are 5,9% din opţiuni, în timp ce PC a înregistrat 4,5 % din opţiuni.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close