Antena 3 CNN Politică Baconschi, posibil candidat PDL în Colegiul 19 al Capitalei

Baconschi, posibil candidat PDL în Colegiul 19 al Capitalei

Baconschi, posibil candidat PDL în Colegiul 19 al Capitalei
22 Mar 2010   •   14:46

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, ar putea candida pentru un post de deputat, din partea PDL, la alegerile parţiale organizate în Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei. Potrivit unor surse democrat-liberale, citate de Mediafax, o decizie finală privind candidatul democrat-liberalilor urmează să fie luată de conducerea partidului şi validată într-o viitoare şedinţă a Biroului Permanent Naţional.
Teodor Baconschi deţine în prezent portofoliul Afacerilor Externe în Cabinetul Emil Boc, iar până acum a avut o carieră diplomatică.
Un alt nume luat în calcul în trecut printre posibilii candidaţi la acest post de deputat a fost ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Tulburările din sistemul de educaţie şi valul de proteste declanşate de indicaliştii din domeniu fac însă din el o variantă prea puţin dezirabilă şi fără şanse electorale în acest moment.
Candidatul PDL va avea de înfruntat pe Liliana Mincă, candidatul comun al Alianţei PSD+PC, care beneficiază şi de aportul PNL drept recompensă pentru modul în care social-democraţii şi conservatorii su susţinut candidtura lui Radu Stroe la deputaţie la alegerile parţial din 17 ianuarie.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close