Antena 3 CNN Politică Bacău. O televiziune prin cablu, implicată într-un scandal la secţiile de votare

Bacău. O televiziune prin cablu, implicată într-un scandal la secţiile de votare

<font color=red>Bacău.</font> O televiziune prin cablu, implicată într-un scandal la secţiile de votare
01 Iun 2008   •   11:26

Alegerile locale au creat probleme şi în judeţul Bacău. Accesul în secţiile de votare din comuna Sascut a fost interzis pentru operatorii video ai unui post de televiziune prin cablu, după ce ?patronul respectivei firme ar fi contribuit la producerea unor incidente?, a declarat subprefectului Gheorghe Hura, pentru Rompres. Demnitarul spune că ?măsura se aplică până la rezolvarea cazului de către reprezentanţii Biroului electoral al circumscripţiei judeţene nr. 4 Bacău, plecaţi la Sascut pentru a judeca şi rezolva incidentele?.

Martorii spun că operatorii video au fost opriţi să filmeze în secţiile de votare de către preşedinţii acestora pentru că au creat ?o atmosferă încordată prin pretenţiile afişate?. Patronul firmei s-a înfuriat şi a trimit bodyguarzii pentru a-şi sprijini operatorii. Pentru a calma spiritele, a fost nevoie de intervenţia reprezentaţilor instituţiilor ce asigură paza şi ordinea la secţiile de votare din Sascut.

În judeţul Bacău s-au amenajat 536 de secţii de votare. La vot sunt aşteptaţi 595.843 de băcăuani şi 238 de cetăţeni ai altor state din Uniunea Europeană.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close