Antena 3 CNN Politică Un mare actor se gândește să plece din UNPR, după demisia lui Oprea

Un mare actor se gândește să plece din UNPR, după demisia lui Oprea

oprea.jpg
Foto: Agerpres
07 Mar 2016   •   15:40
Actorul Alexandru Arșinel nu exclude să plece din UNPR, după ce șeful acestui partid a demisionat de la fruntea uniunii, potrivit dcnews.ro.
 
”Sunt lucruri la care va trebui să chibzuiesc. Nu pot să anticipez ce se va întâmpla odată cu dispariția de la conducerea partidului a domnului Oprea, e o chestie de bun simț, de măsură. Doresc să văd care va fi mișcarea până la alegeri a acestui (...). Dacă flagrant nu se vor apropia de ceea ce gândesc, atunci probabil că voi renunța”, a spus Arșinel.
 
Pe 13 octombrie 2015, actorii Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel s-au înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Pe 20 octombrie 2015, actorul Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR, el fiind în trecut membru al PSD şi PNL şi deputat în două legislaturi.

Mihai Mălaimare este directorul Teatrului Masca, funcţie pe care o deţine din 1990 când a fondat instituţia.

Pe 26 octombrie 2015, un al patrulea mare actor s-a înscris în UNPR. După Alexandru Arşinel, Vasile Muraru şi Mihai Mălaimare, actriţa Cezara Dafinescu s-a alăturat şi ea UNPR.

Pe 3 martie 2016, Gabriel Oprea a anunțat, într-o scrisoare adresată membrilor partidului, că demisionează de la șefia UNPR, arătând că face acest lucru pentru a da o șansă în plus partidului la alegerile din acest an.
 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea UNPR Alexandru Arsinel
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close