Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre nominalizarea la MAI: Nu am discutat niciun nume

Antonescu, despre nominalizarea la MAI: Nu am discutat niciun nume

Antonescu, despre nominalizarea la MAI: Nu am discutat niciun nume
Foto: Agerpres
06 Feb 2014   •   17:01

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că viitorul ministru de Interne va fi decis la reuniunea de vineri a partidului şi a negat că la întâlnirea de joi cu premierul Victor Ponta ar fi menţionat vreun nume.
   
"Deciziile vor fi luate mâine. Deciziile, în măsura în care vor privi Guvernul, cel puţin una, şi anume succesorul domnului Stroe la Ministerul de Interne, vor fi comunicate premierului. Am avut deja, cum aţi putut constata, o discuţie cu domnia sa, pentru că va fi plecat mâine la Jocurile Olimpice de Iarnă, de la Soci, Rusia, şi l-am informat, i-am adus la cunoştinţă cam cum se conturează lucrurile. Premierul este şi, dacă vor fi schimbări, va fi pus la curent şi vom face toate comentariile", a spus Antonescu, citat de Mediafax.
   
Întrebat dacă, în discuţia cu Victor Ponta a nominalizat vreo persoană ca viitor succesor al lui Radu Stroe, Antonescu a negat.
   
"Nu discutăm aici vreun nume, eu nu am pomenit de niciun nume. Mâine toate aceste lucruri vor fi date", a arătat liderul PNL.
     
    

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close