Antena 3 CNN Politică Antena 3 CNN organizează, începând de duminică, dezbateri cu candidații la alegerile prezidențiale: ”Un Președinte în fața națiunii”

Antena 3 CNN organizează, începând de duminică, dezbateri cu candidații la alegerile prezidențiale: ”Un Președinte în fața națiunii”

sinteza zilei
de G.A.    |    22 Oct 2024   •   15:08

Antena 3 CNN va organiza, începând de duminică, 27 octombrie, dezbateri cu candidații la alegerile prezidențiale, în care aceștia vor fi puși față în față cu alegătorii și întrebările lor. 

Dezbaterile, organizate sub numele ”Un Președinte în fața națiunii”, vor fi găzduite de Mihai Gâdea și, timp de două ore și jumătate, fiecare candidat la alegerile prezidențiale va răspunde întrebărilor jurnaliștilor, analiștilor și mai ales ale publicului, ale celui prezent în sală, dar și ale telespectatorilor . 

Duminică, la ora 21, va fi ”în fața națiunii” președintele USR, Elena Lasconi, luni, de la ora 21, președintele PNL, Nicolae Ciucă, iar marți, de la ora 21, Mircea Geoană. 

Românii sunt așteptați să trimită întrebări pentru candidați pe Whatsapp, la numărul 0744 882 200.

Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc în 24 noiembrie, iar finala pentru Palatul Cotroceni se va da în 8 decembrie. 

În cursa pentru Președinție s-au înscris 14 candidați. 

×
Parteneri
x close