Antena 3 CNN Politică Andrei Chiliman: Iau în considerare în mod foarte serios demisia din PNL

Andrei Chiliman: Iau în considerare în mod foarte serios demisia din PNL

Andrei Chiliman: Iau în considerare în mod foarte serios demisia din PNL
Foto: Intact Images
de M.Z.    |    09 Apr 2012   •   19:07

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a declarat, luni, că ia în considerare demisia din Partidul Naţional Liberal, informează Agerpres.

"Astăzi, pentru prima dată, iau în considerare demisia din PNL. Este o decizie foarte grea, pentru că sunt membru al acestui partid de aproape 23 de ani", a spus Chiliman.

Liberalul a adăugat că va lua această decizie după ce se va sfătui cu Călin Popescu-Tăriceanu, Radu Câmpeanu şi Mircea Ionescu-Quintus, cărora le este dator pentru că a învăţat politică.

Liberalul Andrei Chiliman l-a criticat luni pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, transmiţându-i acestuia că "în politică şi în viaţă, în general câştigă cei care joacă şah, nu poker".

Astăzi, conducerea liberală a decis înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia organizaţiei PNL Bucureşti şi numirea ca interimar a lui Eugen Nicolăescu. Decizia înlocuirii lui este motivată de neînţelegerile cu PSD referitoare la candidatul USL pentru Primăria sectorului 6. PNL a mai decis ca Andrei Chiliman să rămână candidatul lor pentru un nou mandat la Primăria sectorului 1.

De asemenea, în şedinţa Biroului Politic Central al PNL s-a mai decis şi înlocuirea preşedintelui interimar al filialei liberale de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, cu Adrian Neacşu, precum şi a liderului filialei de la sectorul 4, Geani Dinu, cu Daniel Chiţoiu. Neacşu şi Chiţoiu vor avea şi ei mandate interimare.

Consiliul Naţional Executiv al PNL a aprobat luni, cu majoritate de voturi, înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor filialelor sectoarelor 2 şi 4 ale Capitalei, Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu.


   


×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close